Neka vas sunce grije i u zimskim mjesecima

Solar Block solarne dizalice topline su novo i inovativno rješenje za grijanje Vašeg doma. Ovaj patentirani sustav svojim panelima prikuplja toplinu od sunca i okolnog zraka što mu omogućuje da zagrije Vaš dom do ugodne temperature. Sustav je visoko enegetski učinkovit što znači da garantira smanjenje troškova pogona u odnosu na konvencionalna rješenja, a što u konačnici znači manje račune za grijanje. Njegovu visoku energetsku učinkovitost pospješuje i ugrađeni elektronički ekspanzijski ventil koji osigurava najoptimalniji rad sustava. Osim toga zbog svoje učinkovitosti i principa rada smanjuje i zagađenje okoliša koje je posljedica konvencionalnih sustava grijanja.

Solar Block sustav je veoma pouzdan, te ne zahtjeva Vašu svakodnevnu pozornost poput sustava na kruta goriva. Dovoljno ga je programirati za željeni režim rada i Solar Block će sve napraviti sam za Vas. Također je moguće ostaviti i Vaš postojeći sustav kao rezervu u slučaju nepredviđenih okolnosti. Na raspolaganju Vam je i Solar Block Plus serija koja dolazi sa spremnikom za potrošnu toplu vodu i pruža zaokruženo rješenje za sve Vaše potrebe za toplinom.

Ukoliko imate želite dodatne informacije ili ponudu ovakvog sustava slobodno nas kontaktirajte ili preuzmite neku od ponuđenih brošura i kataloga.

Mogućnost sufinanciranja iz EU fondova

Ugradnja sustava obnovljivih izvora energije u objektima raznih namjena može ostvariti subvenciju iz europskih fondova. Iskorištavanjem dostupnih subvencija se značajno smanjuje vrijeme povrata investicije.

Moguće je ostvariti subvencije od 40% do 80%, a više o mogućnosti subvencioniranja možete doznati na našoj stranici o dobivanju poticajnih sredstava iz europskih i državnih fondova.

Europski strukturni i investicijski fondovi

Imate pitanja?

Obratite nam se sa povjerenjem

Info telefon

Nazovite nas

Broj telefona

01 6600 434

Email

Ispunite online obrazac

Pošaljite nam email

Kontaktirajte nas