Solar Box

Solar Box Vam omogućuje da pretvorite svoj postojeći spremnik u učinkovit solarni sustav. Solar Box nudi sve prednosti standardnog Eco sustava za pripremu tople vode za one korisnike koji već imaju postojeći spremnik i kojima je potreban manji kapacitet.

Zahvaljujući svom naprednom dizajnu i konstrukcijskim rješenjima solarni panel koji dolazi uz Solar Box, ali i sve sustave solarnih dizalice topline, može se postaviti kako na krov tako i na fasadu zgrade što Vama omogućuje da očuvate željeni izgled zgrade, a da pri tom ne morate žrtvovati učinkovitost sustava. Sustav je pouzdan i omogućuje Vam da možete bezbrižno uživati u jeftinoj toploj vodi.

Instalacija sustava je jednostavna, kao što možete vidjeti na priloženoj shemi, te se obično završava u jednom danu. Sam sustav nije zahtjevan za ugradnju jer je potrebno provesti samo dvije manje cijevi od panela do Solar Box-a koji se zatim spaja na Vaš već postojeći spremnik. Zahvaljujući tome što koristi Već postojeći spremnik nema potrebe za znatnim dodatnim prostorom ili zahvatima na zgradi. Sustav dolazi u verziji s jednim ili dva panela, ovisno o kapacitetu koji Vam je potreban.

Ukoliko imate želite dodatne informacije ili ponudu ovakvog sustava slobodno nas kontaktirajte ili preuzmite neku od ponuđenih brošura i kataloga.

Mogućnost sufinanciranja iz EU fondova

Ugradnja sustava obnovljivih izvora energije u objektima raznih namjena može ostvariti subvenciju iz europskih fondova. Iskorištavanjem dostupnih subvencija se značajno smanjuje vrijeme povrata investicije.

Moguće je ostvariti subvencije od 40% do 80%, a više o mogućnosti subvencioniranja možete doznati na našoj stranici o dobivanju poticajnih sredstava iz europskih i državnih fondova.

Europski strukturni i investicijski fondovi

Imate pitanja?

Obratite nam se sa povjerenjem

Info telefon

Nazovite nas

Broj telefona

01 6600 434

Email

Ispunite online obrazac

Pošaljite nam email

Kontaktirajte nas