Europski strukturni i investicijski fondovi

Mogućnost sufinanciranja iz EU fondova

Strukturni EU fondovi, državni fondovi, te jedinice lokalne samouprave objavljuju natječaje u sklopu kojega se sufinanciraju ugradnje sustava obnovljivih izvora energije u privatnim kućama. Javni natječaji za dodjelu sredstava objavljuju se na internet stranicama, u javnim glasilima fonda i jedinica lokalne samouprave. Takvi natječaji su često po principu tko se prvi prijavi dobiva subvenciju, te je pravovremena reakcija i prijava ključna za dobivanje sredstava.

ITRS d.o.o svojim korisnicima nudi mogućnost ranog obavještavanja i pripreme za natječaj, te ukoliko nam se obratite mi Vas možemo kontaktirati kada se natječaj objavi. Tim možete steći prednost u postupku dobivanja subvencija. Osim toga ITRS d.o.o. svoje korisnike vodi kroz postupak prikupljanja dokumentacije i pripremiti ponudu za natječaj, čime se omogućuje brza i efikasna prijava na natječaj, te povećava mogućnost dobivanja subvencija.

U do sada objavljivanim natječajima iznosi subvencija su iznosili od 40% do 80%, pri čemu je iznos subvencije ovisio o klasifikacije jedinice lokalne samouprave, ovisno o pojedinom natječaju. Veće subvencije su ostvarive na područjima od posebne državne skrbi, otocima i brdsko-planinskom područjima. Novi natječaji su najavljeni i u dogledno vrijeme, te predstavljaju priliku koju svakako treba iskoristiti.

Izrada stručnog projekta

Da bi se mogli prijaviti na natječaj u pravilu morate imati projekt sustava obnovljivih izvora energije izrađen od strane ovlaštenog inženjera. ITRS d.o.o. nudi kompletnu uslugu u ovom polju, te Vam možemo izraditi projekte za elektrotehničke, strojarske i građevinske mjere u sklopu Vaše prijave.

Do sada smo uspješno izradili više desetaka ovakvih projekata za razne prijavitelje diljem države. Osim toga, kao dodatnu vrijednost za Vas, izrađujemo i pomažemo u pripremi sve potrebne dokumentaciju za prijavu na natječaj i provođenje odabranih mjera.

 ITRS Sunčana elektrana SB 4
 ITRS Sunčana elektrana Rijeka 2

Imate pitanja?

Obratite nam se sa povjerenjem

Info telefon

Nazovite nas

Broj telefona

01 6600 434

Email

Ispunite online obrazac

Pošaljite nam email

Kontaktirajte nas